View it all

New York based design firm NEMAWORKSHOP crafted a clever design for a coffee shop.

A big living room to mingle over coffee or socialize is flanked by two Library style walls that are angled inwards thus enhancing the perspective  and making the content better viewable from outside. A large mirror over the service counter extends the space conveniently and offers additional unexpected views. Loose furniture allows for flexible seating configuration. The wood floor adds dynamic to the space through its unconventional installation.

Toby’s Estate / 125 North 6th Street  Brooklyn, NY 11249

Advertisements
Tagged , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: